Why Maro Cookware?

Introduction

Doordat Roland Demuyt van Maro al 37 jaar wereldwijd rondtrekt van de ene pottenfabrikant naar de andere en in deze tijd ook heel wat zakelijke relaties heeft uitgebouwd met verschillende geprezen chefs weet hij exact wat een goeie pot/pan nodig heeft. Omdat er tegenwoordig nog amper betaalbare en kwaliteitsvolle fabrikanten over blijven heeft Roland Beslist om het hef in eigen handen te nemen en zijn eigen kookpotten te laten produceren!

Smiley face
Smiley face

Succes always starts at the bottom

The bottom is the most important part of the entire pan. We pride ourself in the high tech engineering that went in to the design of this bottom. The main difference with Maro cookware bottoms is the fact that there are no hotspots! This means your food heats equally and the consequence of this is that the food has no chance of burning. this makes the pan a lot healthier! (burnt food is carcinogenic)

A strong mix between craftmanship and high tech engineering.

Bovenop de jaren aan vergaarde kennis en intuïtie geloven wij hier bij maro ook in technologie en innovatie. Daardoor zijn al onze kookpotten verfijnt door een supercomputer die de ontwerpen zo danig heeft geoptimaliseerd dat wij met onze kookpotten een thermische efficiëntie halen van 94% dit ligt 27% hoger dan de gemiddelde pot/pan. Het gevolg hiervan is dat u sneller en met veel meer controle kan koken (ook mooi meegenomen is de energiebesparing die hiermee gepaard gaat!)

Smiley face
Smiley face

It get’s hot in there!

tot wel 250°C maar dankzij onze gepatenteerde cooltouch handgrepen blijven de zijwaartse handgrepen een comfortabele temperatuur zodat u geen keukenwanten nodig heeft om uw potten en pannen te hanteren!

Made in the EU and steel of the highest quality –

door de globalisering kiezen steeds meer fabrikanten er voor om alsmaar sneller, goedkoper en aan mindere kwaliteit te gaan produceren. Noem ons ouderwets maar wij stellen kwaliteit nog steeds op de eerste plaats, vandaar gebruiken wij enkel het beste staal (inox 18/10) en is elke kookpot uitgebreid gecontroleerd op defecten vooraleer we deze gaan verkopen. Deze unieke en grondige aanpak zorgt er dan ook voor dat wij 30 jaar garantie geven op onze kookpotten en pannen!

Smiley face
Smiley face

2020 the new decade deserves new designs

Not every kitchen is the same. Therefore we created 3 different designs all manufactured to the same standards.